torstai 22. huhtikuuta 2010

Teetä ja sympatiaatorstai-iltana kotona keittiön pöydän äärellä. Seuranani ihana enkelikuppi sis. noin puol litraa teetä ja sympatiaa pöydän alla koikkujeni muodossa.Ihana kevät kääntyi täällä tuuliseksi, harmaaksi ja kylmäksi niin ettei jaksanut tehä mitään. Olen ihan väkisin koittanut pitää itseäni hereillä kaiken päivää enkä ole jaksanut ees kävelylle lähteä. Koiratkin on saaneet käyttää tuttua takapihan "ulkokäymälää". Miten voikin olla toiset päivät semmosia ettei sängystä viittisi irrottaa otettaan millään.?

Paljon lämmintä sydämeen ja mieleen toi kuitenkin illalla käynti Pirkko Jalovaaran rukousillassa Ylöjärven kirkossa. Oli sanan ja rukouksen ilta. Vakeäkin oli kertynyt paljon ja mieli on nyt paljon parempi kaiken sen penkissä tehdyn vuodatuksen jälkeen. Suosittelen kokeilemaan jos sellainen tilaisuus teidän paikkakuntanne lähelle suodaan.


Olen käyttänyt viimeaikoina hirvittävästi aikaa surffaillen käsityö, sisustus ja scrabbays blogeilla niin että pää aivan kihisee uusia ideoita. Jostakin vain sais energiaa alkaa toteuttaa niitä. Tässä yksi teillekin...
mukavan näköisiä nämä vaikka jossain isossa purkissa tai kulhossa tai vaikka vanhan kynttilälyhdyn täyttäisi kesäaikana virkatuilla mansikoilla.

Eikun kaivamaan virkkukoukkua ja punaista lankaa... siihen korttien tekemiseen aion kanssa perehtyä tänä keväänä vielä paremmin, niin ihania luomuksia on blogit pullollaan.

Simasuisin terveisin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti