lauantai 17. huhtikuuta 2010

Jokohan tää alkais sujua

lapaset jotka ystäväni Sannan tytär saa ensi viikolla kurarukkasten kanssa käytettäväksi

haluaisin niin tämän alkavan jo toimia mutta miten ihmeessä tämä ei voi totella mun ajatuksiani...
tyynesti asiaa sohvalta havannoiva Nadi koirani



Lankaruudun tuomiset... taas väri valehtelee... lila ja vaaaaalea roosa





tunne on samanlainen kun tuossa kuvassa jota olen viimeiset 2 tuntia yrittänyt saada mukaan tähän tekstiini .. vähän niinku kaikki leväällään... ja nyt pitää vielä lähteä kokkaamaan... tänään onkin ekstrasuita pöydässä kun pojan tyttöystävä on tulossa ja jos vielä oma sulhonikin ehtii paikalle...

ruokalistalla on bataattimuusia, suppilokastiketta ja kaslerpaistia... *nami*

Arvatkaa millainen tunne oli kun sain vihdoinkin liitettyä kuvan paikoilleen... ja opin tämän ..
siis IHANAA!! Nyt voin jo välillä keskittyä olennaiseen eli kutomiseen. Toivon että saan siitä myssysestä kuvan vielä tähän "urotöiden" joukkoon.

Tänään kävin ekan kerran tutustumassa uuteen kaupunkiimme avattuun lankaliikkeeseen. Lankaruutuun. Siellä myydään Tekstiiliteollisuuden lankoja. Ongelmana oli että olin vanhempieni kyydissä enkä tietenkään saanut "lupaa" pitkään ihmetellä alpakka yms erikoisuuksia. (aatella että 45 v tytär tarvii vielä vanhempien lupaa toisinaan.. heh) Mutta voitte olla varmoja että menen sinne vielä omalla ajallanikin. Saas nähdä vain mitä kauppiastäti tykkää kun alan tuntitolkulla hipelöidä keriä ja ihailla sävyjä.

Mukaani tarttui kaksi lilan sävyistä tarjouspuuvillakerää, niistä vissiin tulee lisää pieniä sukkia, tosin kamerani värin toisto ei ole paras mahdollinen. Vielä tässä opitaan kaiken aikaa lisää

iloisinterveisin
päivihannele




2 kommenttia:

  1. Hyvinhän tämä on alkanut sinulta. Muistan , kun itse aloitin, miten vaikeaa se oli. Toisilta kyselin blogissani, miten eri juttuja tehdään ja aina joku neuvoi. Pikkuhiljaa näitä niksejä oppii kokeilemalla, mutta kaikkea ei opi varmaan koskaan :)Hauskaa tämä on kumminkin ollut ja paljon uusia tuttuja tullut ympäri Suomen.

    VastaaPoista
  2. muistan kun joskus harrastin valokuvien kehitystä itse.. tässä käy vähän samalla tavalla kuin pimiössä kävi... yht'äkkiä huomaa että on mennyt monta tuntia tehden jotain kivaa ja kokeillen sävyjä kuvia värejä jne... tosin nuo jalat vielä pistää väkisin välillä jaloittelemaan, mikä on tietty hyvä... tosi kivaa... kiitos käynnistä :o)

    VastaaPoista