maanantai 3. toukokuuta 2010

Hei


minne on kadonnut viikko elämästäni ????

mitä on tapahtunut??


Yksi viikko ja taas on tapahtunut niin paljon ja - eikä oikein mitään... mitä se semmonen elämä on ?


Oli Vappu ... ihanaa...
sain sulhon luokseni "työleirille vapuksi" kokonaiseksi viikonlopuksi ja kyllähän sen tietää mitä siitä seuraa. Ei ainakaan kudottu paljon mitään.. mutta..


pihaan laitettiin uusi grilli kun edellisestä putosi pohja kevättöiden yhteydessä :o)

sen lisäksi haketettiin pensasaitaa , kerättiin monta litraa koivumahlaa... terveysjuomaa,
katseltiin aivan upea uusi leffa Avatar ja tietysti.. saunottiin ja saunotettiin kiinanharjatkin ja pestiin nahka oikein kunnolla.. mukana oli sulhonkin kaksi koiraa joten meillä oli aikamoinen lauma tassuja täällä.


Ja kun kerran pistettiin grilli kasaan niin kyllähän sitä piti testata toppatakki päällä tosin ihan pariinkin otteeseen, hyvin paloi hiilet .. ja kypsyi lihansyöjän lempparit ... ja taas :o))


Alkoi sitten toukokuu ja kesää odotellaan kovasti. Saapas nähdä mitä kaikkea mukavaa kesä tuo tullessaan. Ainakin pikkuristeilylle lähetään tyttöjen kaa parin viikon perästä. Viroon hakemaan sitä revontulilankaa.. se on nyt niin pop.. tai sitten geelikynsiä tai käydään parturissa.. tai... hmmm.. piipahdetaan terassille... mmmm...


Toivotan kaikille aivan ihanaa kesän odotusta, unelmien totetutumista, terveyttä iloa ja valoa... ihmetellään kevään kukkia, odotetaan äitienpäivää, helluntaita, juhannusta ja iloitaan valosta ...
pikaisiin raapustuksiin .. :o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti