maanantai 19. huhtikuuta 2010

Viikon paras päivä Maanantai...









Oikein mukava, suorastaan rentouttava viikonloppu takana...

Sain paljon aikaiseksi, ja tästä blogitouhusta tuli mulle oikein sopiva uusi henkireikä ja mahdollisuus samalla kehittää myös itseäni. Kiitos vain Tuomakselle ja Annille avusta ja ideoista!! Mä rakasta tommosta "näpräämistä" ja ihanien kuvien "pläräämistä"... nää on kuin kiiltokuvia...

Niin ja rohkeasti ilmottauduin radioNovaan halukkaaksi oppimaan blogin kehittelyä ja scrabbaamistä.. saas nähdä laitetaanko mua kurssille. Vielä tänään ei oo puhelin soinut mutta siinä oli tämä viikko vielä aikaa.

Salaisesti asettamastani viikkotavoitteesta en ole päässyt vielä kuin suunnitteluvaiheeseen ja lämpösempiä keliä odottelen. Kerron sitten loppuviikosta miten kävi *hih*... mutta tänäänhän on vasta maanantai ja kaikki ihanat muut viikonpäivät on vielä edessä.. joten ei tässä hätää...




Oli kaunis aurinkoinen mutta kylmä aamu edessä ja paljon opittavaa tämän tiimoilta ja ihan tässä on työpäivän mittainen aika mennytkin. Toivottavasti pidätte ulkoasusta vaikka eihän se vielä ole valmiskaan ja taitaa muuttua monet kuvat mielialojen ja vuodenaikojen mukaan. Mutta säilyy siinä mielenkiinto lukijoilla ja ainakin tekijällä :o)




Pikku-Aku saa sitten kohta itelleen aitauksen uuteen kotiinsa ja tässä teille kaikille kuvaa siitä miltä Aku nyt näyttää. Aku tulee olemaan osa nelijalkaisia tuttaviani joiden kanssa tulen käyttämään jatkossa aikasten paljon aikaa ja toivottavasti kivaa tulee meille kaikille sekä mukava lämmin kesä niin on kiva opetella uusia asioita koiranpennunkin elämässä.




Kutomaan en ole ehtinyt mutta Pökön kanssa vähän kaivettiin esille vanhojakiin lankoja, mietittiin mitä muuta voi lankakerillä tehdä kuin retuuttaa niitä pitkiin eteisen lattiaa. Pian alkaa lempi tv-sarjani Emmerdale ja silloin istutaan tiukasti nokka kiinni ruudussa, viime viikko olikin ankea kun Len jätti meidät niin yllättäin.
Toivottavasti jaksan lähteä vielä ulos haukkaamaan happea, mutta vaikka aurinkoiselta näyttää näin sisältäpäin niin on siellä kuitenkin hitsin kylmä.

Mutta nyt taas jaloittelemaan ennenkuin nilkat turpoaa liikaa
Hymyillään kun tavataan!!



4 kommenttia:

  1. Hups näin käy.. se Akun kuva hukku jonnekin.. ehkä huomenna saamme sen näkyviin...

    VastaaPoista
  2. Siis me kaksi ollaan sun vakituisia seuraajia. Jos haluat tietää, montako sivuilla käy, niin napsautappa vaikka minun blogissa olevaa kävijälaskuria ("nappini" ja "lukijani" välissä oleva suuri numero). Sieltä saat helposti kävijälaskurin itsellesi. Sitä on mukava seurata, samoin karttaa mistä maasta kävijät ovat. Lukijoita tulee kyllä, kun käy kommentoimassa toisten blogeissa. Sano sitten , kun olen paasannut liikaa :)
    Sitäpaitsi maanantait on tylsiä, samoin tiistait, keskiviikot j.n.e. Kesäkuu on mukava, kun loppuu työt ja alkaa työttömyys :)

    VastaaPoista
  3. Käyppä kurkkaan , jos kiinnostais
    http://fufoilu.blogspot.com/
    Tämä on semmoinen porukkablogi, jossa saa paljon uusia tuttuja. Säännöt on siellä jossain sivupalkissa.

    VastaaPoista
  4. juu vaikutti erittäin tarpeelliselta tuo ufoilu, ja ehdin jopa ilmottautuakin :o) .. kiitos taas vinkistä

    VastaaPoista